Wachttijden

Momenteel hebben we geen wachttijden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Privacy

Suz&So werkt volgens de privacywetgeving en de AVG.

Klachtenportaal

Wij doen onze uiterste best om zo goed mogelijke dag invulling te bieden. Indien je echter toch ontevreden bent, kan je dit bij ons aangeven, of melden bij klachtenportaalzorg.

Duurzaamheid

Wij besteden bij Suz&So veel aandacht aan duurzaamheid, ook voor ons personeel. Het is voor hen belangrijk dat zij deel uitmaken van een team, waar wij samen verantwoordelijk zijn voor het behaalde resultaat en wij investeren in deskundigheidsbevorderingen en cursussen. Mensen die bij ons werken, werken al langere tijd bij ons en ons ziekteverzuimpercentage is 0%.

Verder denken we bij gebruik van materialen ook aan duurzaamheid. Wij maken producten van oud hout en andere recyclebare materialen. Zo gebruiken wij o.a. oud papier om schalen en sieraden mee te maken.

Gezondheid

Wij besteden veel aandacht aan gezondheid en beweging. Wij werken met eigen moestuintjes en gebruiken zoveel mogelijk ingrediënten uit eigen tuin. Wij helpen onze deelnemers met bewustwording van hun eigen immuunsysteem en hebben zelfs een stagiaire bewegingsagogiek, die helpt bij beweging en sport. Ieder op eigen niveau, naar eigen kunnen.

Cliënttevredenheidsonderzoek

Via de link kunt u de uitkomsten van het tevredenheidsonderzoek bekijken.

Uitkomsten Tevredenheidsonderzoek deelnemers