Website

Er wordt gewerkt aan een gehele nieuwe website. Het kan dus zijn dat u hier wellicht nog informatie mist, maar u kan ons altijd bereiken via mail of telefoon, voor nadere informatie.

Wachttijden

Momenteel hebben we geen wachttijden. We houden wel rekening met het maximale aantal deelnemers per dagdeel ivm corona.

Privacy

Suz&So werkt volgens de privacywetgeving en de AVG.

Klachtenportaal

Wij doen onze uiterste best om zo goed mogelijke dag invulling te bieden. Indien je echter toch ontevreden bent, kan je dit bij ons aangeven, of melden bij klachtenportaalzorg

Klachtenregeling procedure 06 klachtenregeling.pdf
Adobe Acrobat document 651.9 KB

Download hier het klachtenjaarverslag van 2020

Duurzaamheid

Wij besteden bij Suz&So veel aandacht aan duurzaamheid, voor zowel ons personeel. Het is voor hen belangrijk dat zij deel uitmaken van een team, waar wij samen verantwoordelijk zijn voor het behaalde resultaat en wij investeren in deskundigheidsbevorderingen en cursussen. Mensen die bij ons werken, werken al langere tijd bij ons en ons ziekteverzuimpercentage is 0%.

Verder denken we bij gebruik van materialen ook aan duurzaamheid. Wij maken producten van oud hout en andere recyclebare materialen. Van papier maken we bijvoorbeeld manden en andere artikelen.

Gezondheid

Wij besteden veel aandacht aan gezondheid en beweging. Wij werken met eigen moestuintjes en gebruiken ingrediënten uit eigen tuin. Wij helpen onze deelnemers met bewustwording van hun eigen immuunsysteem en hebben zelfs een stagiaire bewegingsagogiek, die hen gaat helpen bij beweging en sport. Ieder op eigen niveau, naar eigen kunnen.