Wie zijn wij?

Om u alvast kennis te laten maken met de oprichters van Suz&So, stellen wij deze medewerkers graag aan u voor!

Voor ons spelen persoonlijke begeleiding en de kwaliteiten van de deelnemers een belangrijke rol.

 

Monique Oprichter en Directeur Suz&so

Sinds juni 2017 ben ik gestart met Suz&So, destijds samen met mijn zus en inmiddels met een hartstikke leuk team.
Ik probeer steeds vernieuwend te zijn en houd het overzicht over de diverse locaties en de kwaliteit.
In mijn vrije tijd houd ik ervan om lekker buiten te zijn met onze honden en paardjes.

Patrick Partner, ondersteunt met allerlei hand en spandiensten.

Sinds een aantal jaar, ben ik betrokken bij Suz&So. Ik geef ondersteuning aan het team waar nodig. Met vele jaren in het bedrijfsleven, de wereld te hebben afgereisd en met het volgen van de juiste opleidingen, hoop ik,  met mijn levenservaring, mijn steentje te kunnen bijdragen aan het welzijn van onze deelnemers.

Anna Begeleider zorg en supervisor

Vier dagen per week ben ik onderdeel van de Suz&So familie. Ik werk sinds 2018 met heel veel plezier als begeleider. Mijn passies en krachten liggen op het gebied van creativiteit, humor en het vangen van de rode draad. Ik voer graag gesprekken om te kijken hoe we mensen vooruit kunnen helpen in hun leven, zodat ze meer zelfvertrouwen, regie en plezier ervaren. 

Ruud

Begeleider houtbewerking. Specialismen; houtbewerking en meubels opknappen en stofferen
Tine Begeleider zorg

Met veel plezier ben ik sinds september 2021 activiteitenbegeleidster bij Suz&So. Op maandag, dinsdag en woensdag ben ik aanwezig. Graag deel ik mijn kennis en ervaringen door samen te werken met onze deelnemers. Mijn achtergrond in creativiteit is erg breed maar ik ben gespecialiseerd in het werken met speksteen. Ook heb ik enige horeca ervaring, dit kunt u ervaren wanneer u langs komt op ons terras.

Daniëlle Begeleider zorg

Ik ben begonnen als vrijwilliger bij Suz&So, maar omdat ik de mogelijkheid heb gekregen om een bijpassende studie te volgen, werk ik sinds begin dit jaar 4 dagen per week als activiteitenbegeleidster. Ik geniet iedere keer van het creatief bezig zijn met de groep en het laten groeien van het zelfvertrouwen van de deelnemers. Ik ben op een heel breed vlak erg creatief en gespecialiseerd in macramé.

Naast bovenstaande krachten, werken we nog met vaste vrijwilligers, die onderdeel uitmaken van ons team en die wij enorm waarderen.

Ook hebben wij stagiaires vanuit de HAN en Rijnijssel college.