Wat zeggen anderen:

Wat een aanrader is Suz&So. Lieve en betrokken begeleiders, mooi ontwikkelmogelijkheden en locatie is super. Door de diverse ruimtes kun je ook goed afzonderlijk aan opdrachten werken. Voor iedereen in de omgeving van Arnhem die zich wil ontwikkelen, ook op sociaal gebied, neem contcat op en mogelijk is er plek voor je bij Suz&So! Stappen maken kan jezelf maar ook met ondersteuning en begeleiding hier.

Bettina

Ik ga er met trots 4 dagen in de week heen! Wat ben ik blij met de keuze om bij Suz&So te komen. Ze bieden de juiste hulp. Ben met stappen vooruit gegaan zit hier alweer ruim 1,5 jaar vanaf augustus 2017! Ik raad het echt aan! We hebben ook Lichte horeca.

Amber

Suz&so is een fijne plek met leuke mensen waar je jezelf mag zijn, jezelf kan ontwikkelen, waar je lol kan hebben en vriendschappen op kan bouwen. Je kan aan je competities werken, maar je kan ook gewoon doen wat je leuk vind en waar je plezier uit haalt. Geen zweverige bullshit maar hands on hulp, mogelijkheden zat! Ik ben erg blij dat ik mijn weg hiernaar toe gevonden heb en ik kom altijd moe maar blij weer thuis. Van mij krijgt Suz&so 4,5 ster, aangezien het aangeboden vervoer niet voor iedereen beschikbaar is.

Suus

Wat een fijne en betrokken medewerkers, met aandacht en ZORG! Je bent zoals je bent, en er wordt gewerkt naar het heden en de toekomst ten aanzien van je wensen en mogelijkheden. Het is een zeer fijne dagbesteding, Rustgevende locatie en Suz&So bieden veel aan!! De gezamenlijke lunch is enorm goed voor betrokkenheid en saamhorigheid. Hier kunnen veel mensen enorm veel voor zichzelf uithalen!

Sabiene

Ongelofelijk wat een fijne sfeer en persoonlijke begeleiding. Deelnemers kunnen bij Suz&so groeien en zich in diverse facetten ontwikkelen. De goede band tussen begeleiders en deelnemers is op elk vlak één van gelijkwaardigheid!! dit geeft vertrouwen en een omgeving waarin ieder maximaal tot zijn recht kan komen. Mooi dat dit kan in een overvolle en drukke maatschappij.

Anna

Suz&So, persoonlijk, sfeer en aandacht voor de persoon achter de mens. Wat kan, maar vooral waar wil, iemand zich in ontwikkelen. Actief in ondersteuning en ontwikkeling van het individu. Complimenten, Renee

Renee

Geweldig initiatief! SuZenSo!, kleinschalig met persoonlijke aandacht in een warme omgeving. Ideaal voor mensen om zich te kunnen ontlpooien met steun van gediplomeerde mensen die je kunnen laten zijn wie je bent en verder willen ondersteunen en laten groeien in de mogelijkheden die je bezit. Heel veel succes toegewenst!

Karolin